Winnie The Pooh Glitter

Monday, 29 May 2017

Lipstick True Dimension Mary Kay SAFETY LOCK



SAFETY LOCK???
Selalu bagi kwn2 try lipstik true dimension ni mesti dorang tnye "Eh,mcm mana nk buka ni?" hehe
.
Lupa plak nak citer pasal bukak penutup lipstick ni..
Actually... Ini inovasi terkini dari Mary Kay
.

Tekan atau tolak penutup atas n terus boleh bukak. 










Kanak2 memang payah nak buka, so agak selamat la lipstick kita dari jadi mangsa kreativiti anak2 kan? haha
Canggih kannn....
.
Org dewasa pun susah nk bukak kalau tak tau cara
Berminat? Jom whatsapp nina www.wasap.my/60143482816
.
Nina Mazlan
Mary Kay Beauty Consultant


thankzzz sudi membaca ! =)

Sunday, 14 May 2017

BOTANICAL EFFECT

💁 Botanical Effects from Mary Kay

----------------------------------------------------------------------------------------

SET BOTANICAL EFFECTS UNTUK PENJAGAAN KULIT SEIMBANG

Ramai yang mengadu kulit merah2, gatal2, dan naik jerawat lepas pakai whitening or peeling produk. Sebabnya bnyk sngt bahan kimia yang tinggi duk tepek kt muka tuuuu..

Sebab itu, Mary Kay adalah yang terbaik. Set Botanical Effects ada 3 formula khusus iaitu untuk kulit kering,/sensitif, normal dan berminyak .

Siapa yang ada masalah seperti kat bawah, wajib sangat pakai set botanical effects ni inshaallah pasti puas hati tp nk kena sabar ye pakai product mary kay ni ..

Jika anda masalah dibawah 👇👇 meh whatsapp nina

1.Jerawat sangat banyak .😱
2.Kulit terlalu kering/berminyak .😱
3.Oily dikawasan T-zone .😱
4.Liang pori besar .😱
5.Banyak whitehead/blackhead .😱
6.Muka gelap kesan sunburn .😱
7.Kulit kusam .😱
8.Kulit rosak punca salah pakai produk .😱

Untuk consultation percuma blh whatsapp nina ye 60143482816



thankzzz sudi membaca ! =)

Sunday, 2 April 2017

Hilangkan parut jerawat yang degil !!

PARUT JERAWAT BERLUBANG

========================

Alami kulit berseri dalam sekelip mata. ;)


MICRODERMABRASION REFINE:-

1) Mengurangkan tampilan halus
2) Menghaluskan tekstur kulit dengan segera
3) Membersihkan sel kulit mati pada permukaan kulit & kotoran dlm pori-pori
PORE MINIMIZER
4) Mengurangkan tampilan pori pori dengan ketara
5) Memberikan anda kulit yg penuh keyakinan biarpun dengan penangkapan dekat
6) Menegangkan kulit & mengurangkan tampilan kemerahan pada wajah.

Jom whatsapp Nina for FREE CONSULTATION
0143482816



thankzzz sudi membaca ! =)

Sunday, 19 February 2017

FAKTA MARY KAY

Hye semua,nak sharing fakta pasal Mary Kay:

1. Tahukah anda bahawa Mary Kay memulakan perniagaannya pada tahun 1963? Lokasi Mary Kay bermula di Dallas, Texas.
2. Products Mary Kay telah merentasi 35 buah negara di seluruh dunia.
3. Pada tahun 1976, nama Mary Kay Ash telah diletakkan di Direct Selling Hall of Fame.
4. Tahukah anda bahawa Beauty Consultant Mary Kay melebihi 3.5 juta di seluruh dunia?
5. Lebih 200 jenis product Mary Kay merangkumi skin care, cosmetics, body care, sun protection dan fragrances.
6. Global Annual sales Mary Kay adalah 4 billion. Ini menunjukkan Mary Kay adalah syarikat yang kukuh.
7. Lebih 500,000 ujian dan kajian yang dilakukan oleh Mary Kay untuk menguji setiap products dan melakukan penambahbaikan setiap tahun. Ujian dilakukan oleh mereka yang bertauliah.
8. Sehingga tahun ini, Mary Kay juga telah mem'patent'kan lebih 1,200 merangkumi product, teknologi dan packaging design. Sangat exclusive dan bukan mudah untuk diperolehi.
9. In term of CSR pula, Mary Kay telah membelanjakan jutaan dollar kepada organisasi untuk membantu wanita dan kanak-kanak menerusi program 'Beauty that Counts'.
10. Satu million pokok telah ditanam di seluruh dunia sebagai satu simbolik dan komitmen Mary Kay untuk mengekalkan keseimbangan dan kempen 'Pink Doing Green Initiatives'.
11. Lebih 150,000 Beauty Consultant Mary Kay seluruh dunia yang telah menerima Mary Kay Career Car.




with LOVE

thankzzz sudi membaca ! =)